Schilderwerken, wandafwerking & beglazing

Bij L’Accent Schilders te Stadskanaal kunt u zowel terecht voor schilderwerk als voor wandafwerking en beglazing. Wij leggen het accent op kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. De producten en materialen die wij gebruiken, zijn milieuvriendelijk en van goede kwaliteit. Indien u advies over bijvoorbeeld kleuren en materialen wilt ontvangen, komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is net als buitenschilderwerk erg belangrijk. Een goede ondergrond op uw
houtwerk is het halve werk. Op deze manier voorkomt u dat het hout gaat rotten en naar verloop van tijd moet worden vervangen. Tevens zorgt een goede ondergrond ervoor dat de verf niet afbladdert.
Naast bescherming van uw houtwerk zorgt binnenschilderwerk voor sfeer in uw woning of
bedrijfspand. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, muren, deuren of kozijnen, bij L’Accent Schilders bent u aan het juiste adres. Wij voorzien u graag in uw woon- / werkcomfort.

Buitenschilderwerk

Wacht niet te lang met het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Het onderhouden van het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand is van groot belang. Door weersinvloeden heeft het buitenschilderwerk veel te verduren. Indien u L’Accent Schilders de buitenkant van uw pand laat schilderen, is het schilderwerk van een optimale bescherming verzekerd. Daarnaast ziet uw woning of bedrijfspand er weer prachtig uit.

De Winterschilder

L’Accent Schilders is in de maanden november tot en met maart actief als Winterschilder. In deze maanden kunt u uw woning / bedrijfspand, zowel binnen als buiten, door L’Accent Schilders tegen scherpe tarieven laten schilderen. Indien u een pand bezit dat ouder dan twee jaar is, kunt u van de 6% BTW-regeling gebruik maken.
Mocht u meer informatie over deze regeling willen ontvangen, L’Accent Schilders informeert u graag!

L'Accent Schilders hanteert scherpe tarieven.
We komen graag bij u langs om vrijblijvend een offerte op te stellen.

  • Irenelaan 7, 9503 KB Stadskanaal
  • Tel. 0599 61 29 03
  • info@accentschilders.nl
  • IBAN NL76 INGB 0004 7433 10
  • KvK 52860418
  • BTW NL1026.04.216.B01

Contactformulier

3 + 3 =